Bij ons kun je terecht voor verschillende manieren van therapie en coaching:

Relatietherapie voor jou alleen

Relatietherapie alleenWanneer je een relatie hebt en je partner wil niet met je mee, of kan niet mee, omdat hij bijvoorbeeld ziek of in het buitenland is, kun je een coachingstraject alleen inzetten. Als één van de partijen verandert, dan verandert de relatie. De andere partij kan niet anders dan mee veranderen.

Meer informatie over relatiecoaching voor jou alleen vind je hier.


Relatietherapie voor een echtpaar

relatietherapie weekendOm snelle slagen te kunnen maken is relatietherapie met z’n tweeën in principe beter dan alleen, mits beide partners bereid zijn tot openheid en verandering. Wanneer jullie beiden aanwezig zijn tijdens de therapie kan ik zien hoe jullie met elkaar communiceren en welke invloed jullie op elkaar hebben. Op dat moment kan ik dat bijsturen, zodat jullie bekend worden met valkuilen in jullie communicatie.

Meer over deze relatietherapie vind je hier.


Weekend Relatietherapie

Relatietherapie samenLijkt het wel alsof je geen tijd vrij kunt maken om een goed gesprek met je partner te hebben? Een gesprek waarvan je weet dat deze noodzakelijk is om weer nader tot elkaar te komen? Even weg uit de dagelijkse omgeving kan voor jou en je partner gewenst zijn om je helemaal te concentreren om wat er met en tussen jullie gebeurt.

Tijdens dit weekend ligt de focus op wie jullie zijn, wat jullie willen uit het leven en hoe jullie dat samen kunnen bereiken. Na dit weekend bekrachtigen jullie elkaar als het gaat om het behalen van jullie doelen en het leven van een vervullend leven.

Meer informatie over het Relatietherapie Weekend vind je hier.


De “Zelfvertrouwen VIP-Dag”

Relatietherapie zelfvertrouwenHeb je te weinig zelfvertrouwen om echt van het leven te genieten? Heb je het idee dat je meer uit te leven kunt halen is, maar omdat je vaak aan jezelf twijfelt, doe je niet wat nodig is? Dan is de zelfvertrouwen VIP Dag een goed idee. Tijdens deze dag gaan we actief aan de slag om jouw zelfvertrouwen een boost te geven. Er zijn geen andere deelnemers, dus de onderwerpen die we behandelen zijn op jouw specifieke situatie toegespitst. Zo kunnen we snel slagen maken

Een gezonde dosis zelfvertrouwen is een sterke basis voor een gelukkig leven. Meer informatie over therapie voor het vergroten van je zelfvertrouwen vind je hier.


Workshop “Vergroot Je Zelfvertrouwen”

zelfvertrouwen vergroten groepVind je het fijn om samen met anderen te werken aan je zelfvertrouwen? Voor sommige mensen is een groepsverband prettig, omdat je je er meer van bewust wordt dat je niet alleen bent. Daarbij heb je steun aan elkaar.

Bij deze workshop van 1 dag zijn er maximaal 10 deelnemers in een groep, omdat tijd en aandacht voor elk individu belangrijk is.

Meer informatie over het werken aan zelfvertrouwen in een groep vind je hier.


4-Weken Groepstraining “Een Rotsvast Zelfvertrouwen In 4 Maanden”

groepstraining zelfvertrouwenWeet je dat je een stok achter de deur nodig hebt als het gaat om het implementeren van nieuw geleerde vaardigheden? Kun je voor een langere periode een steuntje in de rug gebruiken? Dan is de 4-maanden Groepstraining Zelfvertrouwen iets voor jou.

Tijdens elke trainingsdag ontdek je wat belangrijke vaardigheden zijn als het gaat om het hebben en krijgen van zelfvertrouwen. Daarnaast trainen we deze vaardigheden tijdens deze dagen en ga je het geleerde de maand daarna toepassen. Tijdens de volgende trainingsdag kun je je ervaringen delen en krijg je feedback.

Meer informatie over de 4-maanden Groepstraining Zelfvertrouwen vind je hier.