Hallo!

Mijn naam is Daniëla Tesselaar. Ik ben relatietherapeut en gevestigd in Almere.

Als relatietherapeut is het mijn doel om partners snel te helpen naar het gewenste resultaat. Mijn ervaring is dat relatieproblemen grote invloed hebben op het welbevinden en geluksniveau van beide partners. Daarom help ik jullie in beginsel bij het snel verminderen van de spanning.

Vervolgens is het belangrijk om de basis van het probleem aan te pakken en niet de symptomen. De oorzaak van problemen is vaak dat partners niet begrijpen waar de ander vandaan komt als hij/zij de beslissingen neemt die hij/zij neemt. Elkaar fundamenteel beter leren kennen is een voorwaarde om relatieproblemen te op te lossen en in de toekomst te voorkomen.

Een relatietherapeut helpt

Het lijkt gemakkelijk om elkaar beter te leren kennen, maar omdat we allemaal onze maskers dragen is dit niet altijd het geval. Tijdens relatietherapie kijken we op een dieper niveau naar wie jullie zijn en hierdoor kun je een nieuwe verbinding maken met je partner zoals die werkelijk is.

Het maken van verbinding in een relatie is belangrijk omdat het doel van het hebben van een relatie is dat je samen ervoor zorgt dat jullie leven voor beide een prettig leven is. Wanneer dit gaat zonder verbinding met elkaar, zijn jullie twee mensen die fysiek samen zijn, maar emotioneel niet. Dit levert problemen op omdat de belangen dan vaak te verschillend zijn en er is te weinig oog voor het belang van de ander.

Denken aan relatietherapie is al een stap

Het feit dat je eraan denkt om in relatietherapie te gaan is al een stap in goede richting. Ik geloof dat als beide partners zich willen inzetten om gedrag te veranderen, om meer begrip te hebben voor de ander, te vergeven en de relatie op de eerste plaats te zetten, dat elke relatie kan slagen. En dat beide partners elkaar kunnen helpen om het leven zo in te richten dat jullie daar beide gelukkig in zijn.

Denk je dat relatietherapie je relatie kan verbeteren, neem gerust contact op. Ik begrijp dat je een goed gevoel moet hebben bij een relatietherapeut, bij wie je alles op tafel gaat leggen. Tijdens een (gratis) intakegesprek kunnen we elkaar beter leren kennen, bespreken we jullie wensen en kijken we hoe ik jullie het beste kan helpen.

Het intakegesprek is gratis en verplicht je tot niks

Je kunt contact opnemen via de gegevens die je kunt vinden op de contactpagina.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten. Graag tot ziens!

Warme groet,
Daniëla